<Good_things_happen/> Welcome to Conference

PLNT: Take control of your learning – Online Masterclass #2

Gulliver is gevestigd in PLNT, het centrum voor ondernemerschap en innovatie. Door de corona crisis vallen veel van de programma’s en evenementen bij PLNT stil. Samen doen we ons best om toch inspirerende online-content aan te bieden. Je bent van harte welkom bij een van de online masterclasses. De masterclasses zijn in het Nederlands.

“Hoe weet ik wat ik moet leren als ik niet op school ben?”

Hoe leer je wanneer school gesloten is? Dankzij internet hebben we eindeloze mogelijkheden om online te leren. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat je echt iets leert en niet op Instagram scrolt? Aan de ene kant vragen deze tijden om nieuwe vaardigheden, zoals het stellen van leerdoelen, het bijhouden van je eigen voortgang en weten wat je nodig hebt om effectief te leren.

Tegelijkertijd is alle extra tijd die je hebt een uitstekende kans om dingen te leren die je altijd al wilde leren, of het nu gaat om programmeren, een online bedrijf starten, onderhandelingsvaardigheden, gitaar spelen, schilderen of wat dan ook. Deze masterclass leidt je door het proces van het begrijpen van de verschillende soorten leren en het nemen van persoonlijke beslissingen over wat je volgende natuurlijke stappen zijn – zonder je overweldigd te voelen.

Dinsdag 7 april, 13:00 – 14:00

Hier aanmelden